Werkwijze

Veilig je rijbewijs halen

Vanaf 2012 geef ik, Ron Nieboer via mijn eigen rijschool(daarvoor bij een grote rijschool) met veel enthousiasme en deskundigheid rijlessen in omgeving Groningen en Winschoten.

Jij bent het belangrijkste!  In je eigen tempo gewend raken aan rijden en het verkeer om je heen.  Liever eerst lessen in een rustige omgeving dan direct in de stad? Geen probleem,  alles is mogelijk.

Vanaf welke leeftijd?

Tegenwoordig hoef je niet meer te wachten tot je 18 jaar bent.

Vanaf 1 november 2012 mag je vanaf je 16e theorie examen doen en vanaf 16,5 jaar met rijlessen beginnen.  Met 17 mag je praktijk examen doen.

Maar…  haal je je rijbewijs voor je 18e, dan mag je alleen de weg op met je coach, een volwassene van 27 jaar of ouder en met minimaal 5 jaar een rijbewijs.  Je mag wel zonder coach op een brommer of scooter.

Rijlessen

Bij Rijschool050 rijd je op advies 1 uur 1,5 uur of 2 uur. Op deze manier raak je sneller gewend aan het rijden en is er meer tijd voor instructies en aanwijzigingen.  En heb jij meer tijd om te oefenenen.

Ik heb geen vaste vertrek- en aankomstplek.  Je wordt daar opgehaald en afgezet waar jou het beste uitkomt.

Gratis proefles!

Eerst kennismaken kan natuurlijk altijd.  Neem contact met mij op voor een gratis proefles en wellicht kruip jij morgen al achter het stuur.